dimecres, 16 de novembre del 2011


El nou taller de la deixalleria.
LA MÀGIA DE LES DEIXALLES

L’Acadèmia Cultura és el darrer centre educatiu de l’Hospitalet que s’ha compromès a treballar per la qualitat ambiental i la sostenibilitat. El projecte inicial amb el que han començat a treballar a tots els nivells tracta la temàtica dels residus i la importància de Reduir, Reutilitzar i Reciclar.




Els alumnes de 3er a 6è de primària han participat en l’activitat gratuïta ELS RESIDUS DE LA CIUTAT. VISITA A LA DEIXALLERIA MUNICIPAL organitzada pel Casalet-Moviment d'Ensenyants de L'hospitalet.


Els nens i nenes han participat d’un taller molt dinàmic i entretingut on guiats per dos educadors han aprés, la importància d’ assolir un canvi d'hàbits en la gestió individual de  les deixalles, mitjançant jocs de màgia i activitats participatives.




A més d’aprendre hàbits de consum racional i sostenible, s’ha potenciat la part creativa, per poder dur a terme pràctiques de reducció i reutilització dels residus generats ha casa amb idees per poder treballar a la classe.


Si Voleu Reservar l’activitat per al vostre centre envieu un correu a casaletdeixalleria@pangea.org

L’activitat es totalment gratuïta es pot realitzar a les instal·lacions de la deixalleria municipal o bé al centre educatiu i visitar la deixalleria mòbil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada