dilluns, 12 de març del 2012


LA SETMANA DEL MEDI AMBIENT DE L’ESCOLA TECLA SALA

Durant la setmana del 5 al 9 de març l’escola Tecla Sala va celebrar la 2a Setmana del Medi Ambient. Tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 2n de Batxillerat, varen participar en diverses activitats que giraven al voltant de la temàtica energètica, el medi ambient i la sostenibilitat.



En commemoració a que l’any 2012 és l’ Any internacional de l’energia sostenible per a tothom”. Els alumnes de Batxillerat varen formar als més petits de l’escola sobre aquesta temàtica
Com que  el bon temps acompanyava, varen poder cuinar amb el sol gràcies a la cuina solar que el Casalet té a disposició de totes les escoles que vulguin gaudir d’aquesta experiència.





També varen participar en diversos tallers i xerrades com el de LA MÀGIA DELS RESIDUS.
Aquesta activitat potencia una de les primeres iniciatives dutes a terme per la Comissió de Medi Ambient de l’escola que ha engegat una campanya de sensibilització i reducció de residus en la que s'hi implica tota la comunitat educativa.


L’escola Tecla Sala és un dels darrers centres que s’integra a la xarxa d’escoles de l’agenda 21 escolar de l’Hospitalet. I amb aquestes iniciatives inicia el seu compromís per treballar per la qualitat ambiental i la sostenibilitat del centre educatiu i el seu entorn.

Des de l’Agenda 21 escolar de l’Hospitalet us animem a continuar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada