dimecres, 17 d’octubre de 2012SESSIO FORMATIVA: EL COMPOSTATGE A L’ESCOLA


L’Anna Solé de l’empresa Compostadores ens ha ensenyat com compostar a l’escola. Una dotzena de mestres de l’Hospitalet han participat en la sessió formativa i s’han endut el compostador que el servei de Prevenció de Residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha ofert a cada centre educatiu que ho ha demanat. 

Els mestres que s’han animat a tirar endavant aquesta iniciativa rebran dus visites dels tècnics de Compostadores al llarg del curs, per fer un seguiment i assessorar a les escoles.

La sessió ha estat organitzada per l’Àrea de l’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat de l’Ajuntament de l’Hospitalet i el servei de dinamització de l’Agenda 21 escolar d’El Casalet.Clica aquí per saber com és el compostatge
El compostatge no només és un mecanisme de reciclatge de la matèria orgànica, que és més del 40% dels residus que generem a les llars, sinó que és una fabulosa eina educativa que mestre i professors tenen al seu abast. Si voleu tenir més informació visiteu la pàgina web deCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada