dilluns, 10 de desembre de 2012IV CONCURS D’IDEES ESCOLARS
EXPRESS-ART PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS”.


Aquest any la sala d’actes de l’Escola Tecla Sala va acollir els alumnes de les escoles participants al IV CONCURS D’IDEES ESCOLARS “EXPRESS-ART PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS”. A la sala d'actes del centre els nois i noies van representar davant el jurat, companys i companyes d'altres escoles de l'Hospitalet els diversos treballs que optaven als guardons.

Aquest any es presentaren dinou vídeos de cinc escoles, la temàtica dels quals havia d’estar relacionada amb el concepte de la prevenció, és a dir, la disminució en la generació de residus. Era un acte més dins la Setmana Europea de la prevenció de Residus que s’ha celebrat del 15 al 25 de novembre. A la sessió del dia 29 es varen representar en directe les idees que ja s’havien presentat en format digital.


El tercer premi va ser pel “La Gramola”, dels alumnes del cicle mitjà de l’Acadèmia Cultura,

El segon premi per al treball del curs 1r C d’ESO de l’Escola Tecla Sala.


El primer premi el va rebre el “Telenotícies” presentat per l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Eduard Fontserè.A l’acte hi varen assistir la Sra. Glòria Herrance, Regidora de l’Àrea EPUS i el Sr. Lluís Esteve, regidor de l’Àrea dels Serveis a les Persones que varen lliurar els premis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada