divendres, 27 de setembre del 2013



V PEDALADA ESOLAR
Dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s’ha celebrat la 5ª Pedalada Escolar


170 alumnes dels centres educatius, Institut Torras i Bages, Escola Patufet Sant Jordi, Institut Bellvitge i l’Institut Eugeni d’Ors han participat en la 5ª edició de la Pedalada escolar de l'Hospitalet.     
Els ciclistes han seguit una ruta programada amb l'ajuda de la Guardia Urbana que han escoltat els participants. Els hem pogut veure rodant per la Rambla Just Oliveres, Travessia Industrial, Carretera del Mig, Can Tries, Avinguda Vilanova,  Avinguda d’Amèrica i Rambla de la Marina fins el Parc Ecològic de Bellvitge.





La Creu Roja de l’Hospitalet i els voluntaris de Protecció civil han acompanyat la pedalada. Junt amb l’ajut d’en Jaume Agustí, professor del Torras i Bages, han solucionat els petits incidents que s’han anat produint.
El trajecte ha seguit el camí del riu fins la llera del Llobregat on han fet un recorregut pel camí del sorral dins el terme de la nostra ciutat. Un cop retornats els  participants al Parc de Bellvitge, els membres de la unitat ciclista de la Guàrdia Urbana han acompanyat els grups als centres respectius.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada