divendres, 20 de març del 2015



DIA MUNDIAL DE L’AIGUA A LA LLERA DEL LLOBREGAT

Un miler de nois i noies de dotze escoles de l’Hospitalet i cinc de Cornellà, varen aprofitar l’eclipsi de Sol per sortir a veure’l a la llera del riu a una zona on s’ajunten els dos termes municipals.



Els nois i noies de l’Hospitalet varen fer el camí des del metro de l’Hospital de Bellvitge, seguint el camí del riu i, un cop arribats, veren recórrer els més de 500 metres que hi ha fins la zona preparada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Allà varen esperar que es produïssin les condicions mínimes necessàries per poder utilitzar les ulleres especials que els havia proporcionat l’Ajuntament i veure com la Lluna tapava el disc del Sol. Els núvols que enterbolien el cel des de bon matí, varen anar-se trencant i així tothom va poder veure l’eclipsi.






També es varen fer diverses activitats que ja s’havien preparat amb antelació, com un joc de pistes per descobrir part de la vegetació de la vora del riu, o la pròpia estructura de la llera on érem o el conjunt d’infraestructures que limiten l’accés al riu. Durant el camí de tornada es va fer una recollida de les deixalles que es trobaven a la vora del camí.



Aquesta activitat, emmarcada en el procés d’apadrinament del riu Llobregat per part d’escoles i entitats de l’Hospitalet, es va convocar coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada