divendres, 5 de juny del 2015



CLOENDA AGENDA 21 ESCOLAR 2014-2015

Un any més els centres educatius  de l'agenda 21 escolar es tornen trobar el Dia Mundial del medi ambient per celebrar que ha sigut un any ple de bones experiències ecològiques i sostenibles, les quals han volgut compartir.

El jardins del Centre cultural Metropolità Tecla Sala ha acollit més de 400 alumnes  de primària i secundària que han participat en tota una sèrie d'activitats lúdiques i sostenibles realitzades per entitats i centres de l'Hospitalet.

L'Academia Cultura ens va fer tastar unes delicioses  crispetes cuinades amb el Sol.
El Torres i Bages, va ensenyar als joves com circular de manera sostenible i reparar averies bàsiques de la nostra bicicleta.
L'Eugeni d'Ors, van fer ciència amb material reciclat tot construint un simulador de pulmons.
L'Eduard Fontserè, amb la seva cosmètica natural va fer cremes i olis naturals.
El Col·legi Tecla Sala ens va ensenyar a crear un moneders reciclats ben originals amb tetrabrics. 
Bellvitge va dinamitzar una cursa amb cotxes solars fabricats pels alumnes de l'institut.

Les entitats tampoc han volgut perdre's aquesta festa del medi ambient.
El Casalet ens va ensenyar a Pescar deixalles i separar-les correctament.La Saboga a fabricar un punt de llibre molt creatiu . Àmbit energètic a crear un hort urbà. Solidança,  aprofitar els papers usats per fabricar llibretes i diaris molt originals. Serveis educatius a dissenyar la ciutat ideal. El centre d'art TPK amb la seva proposta artística van crear un mar ple de diversitat. A més a més dintre la Setmana Europea de l'Energia Sostenible els noi i noies van poder Saltar amb energia aprenent a fer-ne un us responsable o bé aprendre la importància de les energies renovables.

També hi ha hagut temps per l'intercanvi d'experiències tot exposant a la sala d'actes del centre cultural la feina feta durant el curs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada