diumenge, 3 d’abril del 2016

Les entitats padrines del riu celebren el
Dia Mundial de l'aigua.

Ja han passat 2 anys des de l'apadrinament del riu Llobregat per part d'una 80 d'entitats de l'Hospitalet.  Aquell acte va simbolitzar el compromís de donar a conèixer i apropar el riu a la ciutadania. Així ho han demostrat un centenar de persones aquest diumenge reunint-se al riu Llobregat per celebrar el dia Mundial de L'aigua




Entitats com La Saboga, Biosfera o el Centre de Normalització van dinamitzar diversos tallers durant una passejada per la llera del riu,  on adults i nens van aprendre quines especies viuen en aquest tram de riu i la necessitat i els beneficis de la seva protecció.







També van conèixer quines són espècies invasores i com han acabat ocupant aquest territori. A més a més de passar una estona estirats a la gespa tot resolent jeroglífics i jocs lingüístic amb el riu com a protagonista.



Els més aventurers varen realitzar un recorregut pel passat agrícola de la ciutat i així conèixer amb més detall aquest tram de riu i com ha influït en la vida dels habitants de l'Hospitalet al llarg de la història.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada