divendres, 1 de juny del 2018

XII Cloenda de l'Agenda 21 Escolar



Un any més el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala torna a ser el punt de trobada dels centres educatius de l’Hospitalet que celebren la cloenda de l'a21 escolar.



Més de 300 alumnes de primària i secundària varen participar d’activitats organitzades per les escoles de l’a21 i entitats col·laboradores.

Ha sigut una jornada per gaudir tots plegats de la feina feta al llarg del curs, però també compartir les experiències de sostenibilitat realitzades als centres.

L’Academia Cultura ens va fer tastar unes delicioses crispetes cuinades amb el Sol.

L' Institut Eugeni d'Ors, ens va ensenyar com es port transformar l'energia amb els gots voladors.

L’ Institut Eduard Fontseré va demostrar que amb material reciclat i energia renovable es podem  construir joguines molt entretingudes.

L'Institut Rubió i Ors ens va ensenyar a donar una segona vida a les ampolles de plàstic fabricant un estoig per l’escola.

L'Institut Vilumara amb el seu projecte ViluHORT, els nois i noies varen aprendre a conservar les llavors recollides a l’hort.


Les entitats tampoc han volgut perdre's aquesta festa del medi ambient.

El Casalet ens va ensenyar que una correcta separació dels residus ens permet estalviar energia i  recursos naturals. Solidança, aprofitar els papers usats per fabricar llibretes i diaris molt originals. Serveis educatius va dinamitzar un taller de “frottage” amb elements naturals. El centre d'art TPK amb la seva proposta artística van crear un fantàstic mural. Diputació Gaia ens va fer Saltar amb Energia. Amb BaixBus vam pujar al Bus híbrid. La Guàrdia Urbana va demostrar als nens i nenes que es possible moure's de manera segura i sostenible per la ciutat.



Aquí us deixem un vídeo de la jornada.

I podeu veure totes les fotos en el següent enllaç.

A més de trobar més informació a:

L'informatiu L'H Digital.

Notícia a L'H

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada