divendres, 7 d’octubre del 2011

III PEDALADA ESCOLAR A L’HOSPITALET DEL LLOBREGAT
 
El passat divendres 30 de setembre va concloure la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura  celebrada a l’Hospitalet sota el lema “Estalvia combustible, regala aire net”.
Amb la finalitat de potenciar noves formes de mobilitat més sostenibles i allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular 180 alumnes de primària i secundaria de l’escola Patufet Sant Jordi, i els instituts Torras i Bages i  Bellvitge van participar en la tercera pedalada escolar .
  

Com a novetat aquest any els nois i noies van poder accedir fins al tram del riu Llobregat que passa per la nostra ciutat.



 
Després de fer una parada per esmorzar van retornar a la Rambla Marina on se’ls va repartir una bossa amb alguns obsequis per la seva participació.

Amb aquestes iniciatives organitzades al llarg de la Setmana de la Mobilitat es pretén  impulsar l’ús de mitjans de transport sostenibles , com els que utilitzen molts dels alumnes de l’Hospitalet que es desplacen en bici o a peu fins al l’escola contribuint d’aqueta manera  a la protecció de la qualitat de l’aire, la prevenció d’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle i el consum racional dels recursos energètics.

Si vols veure més fotos fes clic aquí:
 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada