dimarts, 21 de febrer del 2012


TROBADA DEL GRUP DE TREBALL D’EDUCACIÓ AMBIENTAL

El dimarts 14 de febrer es va fer la reunió del grup de treball d’ Educació mediambiental i participació ciutadana que pertany al Consell de Sostenibilitat de la nostra ciutat, amb la participació de nombrosos representants d’escoles de l’Hospitalet.



Es va presentar el programa de la XESC (Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya), al qual s’ha adherit el nostre ajuntament, i que engloba la xarxa d’Escoles Verdes i les escoles adherides a l’Agenda 21 escolar, per tal de sumar esforços entre organitzacions amb uns objectius i metodologia coincidents. Us invitem a visitar la pàgina electrònica de la XESC.
 


Es va posar a debat el format del proper acte de cloenda de les activitats de l’Agenda 21 escolar. Properament tots els centres educatius pertanyents a l’a21 escolar rebreu la convocatòria de les trobades per elaborar-ne el contingut i les característiques.


Alguns centres varen proposar formar un grup de treball de cara a les activitats relacionades amb el riu Llobregat, amb la finalitat d’apadrinar-lo. Una de les primeres activitats que ens oferirà la XESC, amb la coordinació del CRP de l’Hospitalet de Llobregat i el Servei del Medi Ambient i la Sostenibilitat, serà una jornada tècnica dirigida pels components del Projecte Rius (http://projecterius.org/15anys/15anys.html), que fa 15 anys que impulsa grups interessats en “conèixer, conservar i compartir” un tram de riu. Tots els centres interessats sereu convidats a participar-hi.



A més a més aquest any tres centres se sumen a la recollida d’oli domèstic a les escoles amb la campanya "oliclak". L’escola Frederic Mistral, l’escola Balaguer i l’Acadèmia Cultura, que acaba d’adherir-se a l’a21 escolar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada