dijous, 29 de novembre del 2012


II Sessió del Seminari de Mediambient als centres.
Intercanvi d'experiències.


El 22 de novembre a les dependencies del CRP, mestres i professors dels centres educatius de l'Hospitalet s'han tornat ha trobar per assistir a la 2ª Sessió del Seminari de Medi ambient.  La temàtica d'aquesta segona trobada va ser: El riu, aprofitament didàctic.

En Jaume Agustí de l'Institut Torras i Bages, que des del 2008 dinamitza el projecte "En bici a l'Institut", potencia la visita al riu Llobregat amb els alumnes en bicicleta.



Aquest cop ens va presentar una nova proposta que sota el lema,
Apadrinament del riu. s'engega una iniciativa dels centres  a comprometre's a treballar el riu Llobregat tant al centre com al camp.
Tots els centres educatius que us animeu a formar part d'aquest projecte, podeu visitar el bloc: Apadrinament del riu. Aquí trobareu informació, propostes d'activitats i recursos per a treballar amb els alumnes.





L'Ingrid Roda de La Saboga, Associació ambiental de l'Hospitalet, ens va parlar del Projecte Llobregat,  que pretén recuperar la llera del riu i  l'accés des de la ciutat de l'Hospitalet .
Actualment l'accés al tram de riu del Llobregat que passa per l'Hospitalet està totalment habilitada per arribar a peu o amb bici, amb tota seguretat amb els escolars.

En aquest recull de fotos us podeu fer una idea del recorregut.



També ens va presentar una sèrie d' activitats que es poden fer al riu i que es troben a l'Intro.

Per tal d'obtenir més informació podeu visitar la pàgina del Seminari de Ciències i Mediambient, on trobareu tots els enllaços a diferents recursos per apropar el riu a l'escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada