divendres, 26 de setembre del 2014



Sisena pedalada escolar

Dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, es va celebrar la Sisena Pedalada escolar, que va aplegar uns 140 nois i noies de cinc centres de la ciutat: Instituts Torras i Bages, Apel·les Mestres, Eugeni d’Ors i Bellvitge i l’escola Patufet Sant Jordi.
 
 
Amb un recorregut d’uns 15 quilòmetres, els ciclistes varen prendre possessió dels carrers pels que varen circular força ordenadament, gràcies a l’organització i desplegament de la Guàrdia Urbana. La pedalada, que es va iniciar a la porta de cada un dels centres, va tenir com a recorregut conjunt la Rambla Just Oliveras, des del carrer Josep Tarradellas, fins la Travessia Industrial, Can Trias i la Granvia. En arribar al Parc de Bellvitge, es va fer un recés per esmorzar i reprendre amb força el camí que els va portar a la llera del Riu Llobregat.

 






Aquesta activitat de promoció de l’ús de la bicicleta, permet que els joves adquireixin una nova visió de l’espai urbà i natural que està al seu abast, així com de la pràctica de la circulació responsable.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada