dimecres, 11 d’octubre del 2017



9ª PEDALADA ESCOLAR


El passat divendres 29 de setembre i dins les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, uns 250 alumnes i uns 30 acompanyants de sis centres escolars, varen participar a la 9ª Pedalada Escolar. El recorregut va ser en tot moment controlat per la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet.

Els ciclistes de la part alta de la ciutat, Institut Apel·les Mestres, Institut Eugeni d’Ors i Escola Montessori, varen començar el recorregut comú al cap de munt de la Rambla Just Oliveras. Els alumnes de l’Escola Jaume Balmes i de l’Institut Bellvitge es varen trobar a la Plaga Amalvígia i els del Centre Joan XXIII, al parc de Bellvitge. El camí va seguir pel carrer Residència i Can Tries, fins arribar al Camí del riu per on varen seguir fins la llera. Després de pujar pel Camí del Sorral del marge esquerra, varen travessar el riu pel pont de Cornellà per, tot seguit, baixar pel camí de la dreta fins al lloc d’esbarjo, on varen poder esmorzar mentre refeien les forces. A la tornada varen haver de travessar a peu el pont de la Granvia per, tot seguit, anar desfent el camí de l’anada.
 
Aquesta activitat representa per als nois i noies una ocasió d’esbarjo i coneixement de la zona natural més extensa del nostre municipi, de conviure amb companys d’altres centres i de practicar la mobilitat per la ciutat amb bicicleta.

La Pedalada escolar ha estat organitzada pel  Negociat de Planificació i Control de la Mobilitat, el servei de ciclistes de la Guàrdia Urbana i El Casalet. Hi ha col·laborat el servei de Protecció Civil i l’empresa de Serveis Assistencials.

Podeu trobar la informació de la TV L'H  a l'informatiu i al Clip del programa Aula L'H 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada